Lompat ke isi

Rachel Amanda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Rachel Amanda Aurora
Nami keur lahir Rachel Amanda Aurora
Gumelar Jakarta, Indonésia
1 Januari 1995 (1995-01-01) (yuswa 29)
Nami lian Rachel Amanda
Pacabakan Artis
Panyanyi
Modél
Taun aktif 2001 - ayeuna
Sepuh Ade Paul Lukas (rama)
Safira (ibu)

Rachel Amanda Aurora atanapi Amanda (gumelar di Jakarta, Indonésia, 1 Januari 1995; umur 29 taun) nyaéta saurang aktris jeung panyanyi Indonésia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]