Raharja, Tanjungsari, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Raharja
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Tanjungsari

Raharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungsari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg