Rahuning II, Rahunig, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rahuning II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanRahunig

Rahuning II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Rahunig, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Rahunig, Asahan


Gnome-home.svg