Raja Tengah, Kuala, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Raja Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanKuala

Raja Tengah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kuala, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kuala, Langkat


Gnome-home.svg