Rajabasa, Bandar Negeri Semuong, Tanggamus

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rajabasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanBandar Negeri Semuong

Rajabasa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Negeri Semuong, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bandar Negeri Semuong, Tanggamus


Gnome-home.svg