Rajabasa, Ngaras, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rajabasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanNgaras

Rajabasa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ngaras, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ngaras, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg