Rambong, Setia, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanSetia

Rambong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Setia, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Setia, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg