Rambong Payong, Teunom, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambong Payong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanTeunom

Rambong Payong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teunom, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Teunom, Aceh Jaya


Gnome-home.svg