Rambung, Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Rambung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanTebing Tinggi Kota

Rambung nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tebing Tinggi Kota, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg