Rambung Merah, Siantar, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambung Merah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanSiantar

Rambung Merah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siantar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Siantar, Simalungun


Gnome-home.svg