Ramdhani Qubil AJ

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Qubil AJ
Gumelar Jakarta, Indonésia
6 Januari 1965 (1965-01-06) (yuswa 54)
Salaki/pamajikan Shinta Wahyu Rini

Ramdhani Qubil AJ (gumelar di Jakarta, Indonésia, 6 Januari 1965; umur 54 taun) nyaéta hiji palakon jeung palawak Indonésia.[rujukan?] Anjeunna katelah minangka Jambrong dina sérial TV, Lorong Waktu.[rujukan?] Anjeunna ogé maénkeun peran minangka Madit Musyawarah di sinetron Islam KTP.[rujukan?]

Sinematografi[édit | édit sumber]

Filmografi[édit | édit sumber]

Iklan[édit | édit sumber]

  • Marimas

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg