Rami Malek

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rami Malek
GumelarRami Said Malek
12 Méi 1981 (1981-05-12) (yuswa 39)[1]
Los Angeles, California, Amerika Serikat
AtikanBachelor of Fine Arts
Alma materUniversitas Evansville
PagawéanAktor
Taun aktip2004–ayeuna

Rami Said Malek (gumelar di Los Angeles, California, 12 Méi 1981; umur 39 taun) nyaéta aktor Amérika Serikat. Malek diajar ngalalakonkeun di Universitas Evansville sareng ngawitan karir Hollywood salaku aktor tamu dina sababaraha acara tivi sateuacan ngadamel debut pilem di Night at the Museum (2006).

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg