Rancakalong, Rancakalong, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancakalong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanRancakalong

Rancakalong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg