Ranjeng, Cisitu, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ranjeng
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Cisitu

Ranjeng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisitu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg