Rapa-rapa Melayu, Pulau-pulau Batu, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Rapa-rapa Melayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu

Rapa-rapa Melayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pulau-pulau Batu, Nias Kidul


Gnome-home.svg