Ratujaya, Cipayung, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Ratujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanCipayung

Ratujaya nyaéta salah sahiji kalurahan di Kacamatan Cipayung, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.