Ratujaya, Cipayung, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Ratujaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Cipayung

Ratujaya nyaéta salah sahiji kalurahan di Kacamatan Cipayung, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.



Gnome-home.svg