Rawa, Lhoksukon, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Rawa
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Rawa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLhoksukon

Rawa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoksukon, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lhoksukon, Aceh Utara