Rawa Buaya, Cengkaréng, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Rawa Buaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Cengkaréng

Rawa Buaya nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg