Rawa Buaya, Cengkaréng, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rawa Buaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanCengkaréng

Rawa Buaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg