Rawa Masin, Ujung Padang, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Rawa Masin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanUjung Padang

Rawa Masin nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Padang, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ujung Padang, Simalungun