Rawa Sari, Cempaka Putih, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Rawa Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanCempaka Putih

Rawa Sari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cempaka Putih, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg