Rawajati, Pancoran, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Rawajati
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pancoran

Rawajati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg