Rayon Absheron

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abşeron
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Absheron
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Absheron
Nagara Azerbaijan
Ibu kota Xırdalan
Aréa
 • Total 1.360 km2 (530 sq mi)
Populasi (2007)
 • Total 101.300
Kode telepon 012

Rayon Absheron (Basa Azerbaijan: Abşeron, Basa Rusia: Апшерон), ogé diéjah Apsheron, nyaéta hiji rayon di Azerbaijan nu mana dijieun taun 1963.

Citakan:Babagian adminstratif Azerbaijan Citakan:Absheron Rayon