Rayon Absheron

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abşeron
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Absheron
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Absheron
NagaraAzerbaijan
Ibu kotaXırdalan
Lega
 • Total1.360 km2 (530 sq mi)
Pangeusi
 (2007)
 • Total101.300
Kode telepon012

Rayon Absheron (Basa Azerbaijan: Abşeron, Basa Rusia: Апшерон), ogé diéjah Apsheron, nyaéta hiji rayon di Azerbaijan nu mana dijieun taun 1963.

Citakan:Babagian adminstratif Azerbaijan Citakan:Absheron Rayon