Rayon Agdam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ağdam
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agdam
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agdam
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kotaAğdam
Lega
 • Total1.150 km2 (440 sq mi)
Kode pos
0200

Agdam (Basa Azerbaijan: Ağdam) nyaéta hij rayon di Azerbaijan beulah kidul-kulon.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Agdam Rayon