Rayon Agdam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ağdam
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agdam
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Agdam
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Ağdam
Lega
 • Total 1.150 km2 (440 sq mi)
Kode pos
0200

Agdam (Basa Azerbaijan: Ağdam) nyaéta hij rayon di Azerbaijan beulah kidul-kulon.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Agdam Rayon