Rayon Babek

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babek
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Babek
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Babek
Nagara Azerbaijan
Lega
 • Total 1.170 km2 (450 sq mi)
Pangeusi
 (Sénsus 1999)
 • Total 71.400
 • Kapadetan 61/km2 (160/sq mi)
Kode pos
6700
Kode telepon 0136

Babek atanapi Babak (Basa Azerbaijan: Babək) nyaéta hiji raion di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Babek Rayon