Rayon Gobustan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Qobustan

Gobustan nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Puseur administratifna, Qobustan (sanés Qobustan, Baku) kawanoh salaku Maraza nepi ka 2009, sarta aya kira-kira di 50 mil kuloneun Baku.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Gobustan Rayon

Koordinat: 40°32′06″N 48°55′16″E / 40.53500°N 48.92111°E / 40.53500; 48.92111


Citakan:Gobustan-geo-stub