Rayon Goygol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Goygol
Pikeun Xanlar di ladang minyak Bibi Eybat, tingali Baku jeung Ladang Minyak Baku.

Goygol (Basa Azerbaijan: Göygöl) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-kulon. Bahuelana kawanoh salaku Khanlar, ngaranna dirobah jadi "Goygol" dumasar Dano Goygol, ku kaputusan Parlemén Azerbaijan dina 25 April 2008.[1][2] Puseur administratif rayon ieu nyaéta Kota Goygol.

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Goygol Rayon

Koordinat: 40°35′N 46°18′E / 40.583°N 46.300°E / 40.583; 46.300


Citakan:Azerbaijan-geo-stub