Rayon Khojali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Khojali

Khojali (Basa Azerbaijan: Xocalı), atanapi Khojaly, Khodjaly, Hojaly, nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan séparatis Nagorno-Karabakh.

Tingal ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Khojali Rayon 39°54′N 46°47′E / 39.9°N 46.78°E / 39.9; 46.78