Rayon Qubadli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Qubadli

Qubadli (Qubadlı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Républik Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh. Dumasar kana sénsus Soviét 1989, populasina 28.110 jiwa.[1] According to undated Azerbaijani data, the population was 34,100.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Qubadli Rayon