Rayon Shusha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shusha (héjo kolot)

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan Nagorno-Karabakh.

Citakan:Shusha Rayon

Koordinat: 39°45′N 46°45′E / 39.75, 46.75