Rayon Shusha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shusha (héjo kolot)

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan Nagorno-Karabakh.

Citakan:Shusha Rayon

Coordinates: 39°45′N 46°45′E / 39.750°N 46.750°E / 39.750; 46.750