Rayon Zangilan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Zangilan
Mausoleum di Məmmədbəyli

Zangilan (Zəngilan) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh.

Citakan:Zangilan Rayon