Rembele, Bukit, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Rembele
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBukit

Rembele nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bukit, Bener Meriah