Rendé, Cikalong Wétan, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Rendé
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cikalong Wétan

Rendé nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg