Reuleung Glumpang, Kuta Malaka, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Reuleung Glumpang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKuta Malaka

Reuleung Glumpang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Malaka, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuta Malaka, Aceh Besar