Ruyung, Mesjid Raya, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ruyung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanMesjid Raya

Ruyung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Mesjid Raya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Mesjid Raya, Aceh Besar


Gnome-home.svg