Ryū Murakami

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ryū Murakami
Ryū Murakami, 2005
Ryū Murakami, 2005
Gumelar19 Pébruari 1952 (1952-02-19) (yuswa 68)
Sasebo, Nagasaki, Bandéra Jepang Jepang
Pagawéan
KabangsaanBandéra Jepang Jepang
Génré
  • Fiksi
  • Surealisme
Gerakan literasiPascamodernisme
Karya nu katelah

Ryū Murakami (村上 龍 Murakami Ryū?) (gumelar di Sasebo, 19 Pébruari 1952; umur 68 taun) mangrupikeun novelis Jepang, panulis carita pondok, sénsis, jeung pambuat pilem. Novelna ngajelajah alam manusa ngalangkungan téma kuciwa, panggunaan narkoba, surrealisme, rajapati, sareng perang, kalayan latar poék di Jepang. Novel anu paling kawéntar nyaéta Almost Transparent Blue, 69, Coin Locker Babies, jeung In the Miso Soup.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg