Sélong, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sélong
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Baru

Sélong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg