Sérang Wétan, Babakan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sérang Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanBabakan

Sérang Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg