Sétu Wétan, Weru, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Sétu Wétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Weru

Sétu Wétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg