SMAN 1 Caringin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Caringin
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20254098
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya He. Sukma Caringin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Caringin nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya He. Sukma Caringin, Kalurahan/Désa Cimande Hilir Kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254098.


Alephbet Edu.png