SMAN 1 Cariu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cariu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200884
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cariu, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cariu nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cariu, Kalurahan/Désa Cariu Kacamatan Cariu, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200884.


Alephbet Edu.png