SMAN 1 Ciampea

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Ciampea
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200676
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cibadak Km. 15 Desa Cibadak, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Ciampéa nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cibadak Km. 15 Désa Cibadak, Kalurahan/Désa Cibadak Kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200676.


Alephbet Edu.png