SMAN 1 Ciawi Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Ciawi Bogor
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200685
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Banjarsari Desa Banjar Waru Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Ciawi Bogor nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Banjarsari Désa Banjar Waru Ciawi, Kalurahan/Désa Banjar Waru Kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200685.


Alephbet Edu.png