SMAN 1 Cibungbulang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cibungbulang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231324
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kapten Dasuki Bakri Desa Cibatok 01, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cibungbulang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kapten Dasuki Bakri Désa Cibatok 01, Kalurahan/Désa Cibatok 1 Kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231324.


Alephbet Edu.png