SMAN 1 Cigombong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cigombong
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200886
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayjen H.E Sukma No. 297 Ds. Wates Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cigombong nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Mayjen H.E Sukma No. 297 Ds. Wates Jaya, Kalurahan/Désa Wates Jaya Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200886.


Alephbet Edu.png