SMAN 1 Cigudeg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cigudeg
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231325
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cigudeg Km. 35,, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cigudeg nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cigudeg Km. 35,, Kalurahan/Désa Cigudeg Kacamatan Cigudeg, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231325.


Alephbet Edu.png