SMAN 1 Cijeruk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cijeruk
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20271050
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. K.H Halimi Gegerbitung Hongbu, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cijeruk nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. K.H Halimi Gegerbitung Hongbu, Kalurahan/Désa Cijeruk Kacamatan Cijeruk, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271050.


Alephbet Edu.png