SMAN 1 Ciomas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Ciomas
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232374
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Ciomas nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Cibinong, Kalurahan/Désa Sukaharja Kacamatan Ciomas, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232374.


Alephbet Edu.png