SMAN 1 Cisarua

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cisarua
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232375
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Adhijaksa Rt. 02 Rw.02, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cisarua nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Adhijaksa Rt. 02 Rw.02, Kalurahan/Désa Leuwimalang Kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232375.


Alephbet Edu.png