SMAN 1 Ciseeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Ciseeng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232376
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Cibeuteung Muara Rt.02/06, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Ciseeng nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jln. Cibeuteung Muara Rt.02/06, Kalurahan/Désa Putat Nutug Kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232376.


Alephbet Edu.png