SMAN 1 Citeureup

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Citeureup
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200603
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tajur Desa Tarikolot, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Citeureup nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tajur Désa Tarikolot, Kalurahan/Désa Tarikolot Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200603.


Alephbet Edu.png